27 Nisan 2013 Cumartesi

Evden Para Kazanmak İsteyen Bayan Operatörler Aranmaktadır

Evden Para Kazanmak İsteyen Bayan Operatörler Aranmaktadır,görüntülü sohbet operatörü,bayan sohbet operatörü,sohbet operatörü,evde para kazanma,evden para kazanma,internetten para kazanma yolları,kolay para kazanma,canlı sohbet,iş ilanı ver,internetten para kazanma,evde para kazanmak,para kazanma,para kazanma siteleri,evden para kazanmak,goruntulu sohbet,canlı görüntülü sohbet,para kazanma yolları,görüntülü chat,görüntülü sohbet siteleri,iş arayanlar,para kazandıran işler,ek iş ilanları,canlı kameralı sohbet,evde iş imkanı,görüntülü chat siteleri,bursada iş ilanları,kameralı sohbet,kameralı sohbet siteleri,ek iş,evde iş ilanları,internet para kazanma,evde ek iş,evde iş imkanları,kameralı canlı sohbet,eleman ilanları,izmirde iş ilanları,evde iş,eleman arayanlar,eleman aranıyor,iş ilanları izmir,ankarada iş ilanları,evde ek iş ilanları,görüntülü sohbet iş ilanları,kameralı chat,ankara iş ilanları bayan,hafta sonu ek iş,görüntülü konuşma siteleri,kolay para,bayan goruntulu sohbet,bursa iş ilanları,ek gelir,ek iş ne yapabilirim,evde yapılacak işler,part time iş ankara,antalya iş ilanları

Evde oturan ve boş zamanlarını paraya çevirmek isteyen bayanlara parttime iş

Öncelikle işimizi anlatalım;

Tamamen kurumsal ve yasal olan görünütlü sohbet sitesinde kullanıcılarla kamera karşısında yüzünüzü göstermeden sohbet ederek para kazanacaksınız.

Site Kurallarımız;

Site içerisinde tamamen ahlak kurllarına uygun sohbet edilmektedir. Bu kurallara yaamayan kullanıcıları site yöneticilerimiz engellemektedirler.

Site sizi rahatsız eden bir kullanıcı olduğunda onu engeleme yetkiniz bulunmaktadır. Yada istemediğiniz kullanıcılarla sohbet etmezsiniz.

Sitede içerisinde kesinlikle özel veya kişisel bilgilerinizi paylaşamazsınız. Bu sizin güvenliğiniz içindir.

Çalışma Saatleri;

Bu işde çalışma saatleri yoktur. İşimiz parttime olduğundan istediğiniz herhangi bir saat siteye girerek sohbet edebilirsiniz.

Bu sitede ne kadar fazla sohbet ederseniz, sohbet ettiğniiz kadar para kazanmış olursunuz.

Kazanç;

Bu sitede öncelikle kazancdan şüpeniz olmasın. Sitemizin kullanıcı yoğunluğu çok fazla olduğundan bu sitede para kazanma çok kolay. Zaten bu yüzden bir çok bayan modele ihtiyacımız vardır.

Sitede standart çalışan kişiler haftalık 2500 TL kazanıyor. Bu paranın siz daha fazlasını kazanabilirsiniz.

Sitede günde 5 6 saat durmuş olsanız 4 saatiniz özel odada geçiceğinden ve hediye çiçek aldığınız da para kazanmış oluyorsunuz.

Sitemizde çalışabilmeniz için bayanlara şartlarımız şunlar;

Evinizde internet ve web kamerası olması gerekmektedir.

18 35 yaş arasında olmalısınız.

Fiziğinize ve kendinize güven duymalısınız.

Şartlarımıza uyan bayanlar sitemizde model olmaya uygundurlar.

Ödemelerimiz;

Kazançlarınız haftalık olarak almaktasınız. Pazartesi günleri ödeme günümüz olduğundan sitemizde bulunan tüm bayanların ödemeleri en geç 18:00a kadar yapılmaktadır. Paranız hesap numaranıza veya cep bank yoluyla gönderilmektedir.

Sitemizde çalışmak isteyen bayanlar, vermiş olduğumuz iletişim adreslerimizden bizlere ulaşarak iş hakkında daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.


Skype:ekgelir2015@outlook.com
Whatsapp:0537 748 91 98

Online olarak iletişim kurabilirsiniz.